تصاوير منتخب

۱

آیا ظهور نزدیک نیست؟

مهدویت و آخر الزمان سیاسی و فرهنگی گالری تصاویر

آیا ظهور نزدیک نیست؟

فاجعه دیروز منی و کشتار تعداد زیادی از میهمانان خدا و زوار بیت الله الحرام آن هم در روز عید قربان و در حال انجام مناسک حج ، بیش از اینکه نشان از بی عرضگی و بی مسئولیتی مسئولان سعودی داشته باشد ، نشان از درنده خویی و کینه و عداوت آنها از شریعت ناب محمدی (ص) را داشت.اما از فاجعه دیروز سالیانی قبل بزرگان اسلام خبر داده بودند و آن را از نشانه های ظهور حضرت مهدی (عج) دانسته اند، روایتی که در ادامه می خوانید حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) پیرامون حوادث پیش از ظهور و نزدیک به ظهور امام عصر (عج) است و با توجه به اینکه در طول تاریخ تاکنون این حدیث مصادیقی نداشته است و باتوجه به اتفاقات منطقه و و اینکه این اتفاق در سالیان خیلی نزدیک به ظهور روی می دهد ، انتشار آن را خالی از لطف ندانسته و از خداوند ظهور عاجل حضرت بقیة الله الاعظم ( روحی الفداه) را خواستاریم.

پیامبر گرامی اسلام( ص) در بیان نشانه های ظهور حضرت مهدی (عج) طی حدیثی فرمودند:

سیکون فی رمضان صوت ، و فی شوال معمعه، و فی ذی الحجه تحارب القبایل، و علامته ان ینهب الحجاج، و تکون ملحمه من و تکثر فیها القتلی و تسیل فیها الدماء، حتی تسیل دماؤهم علی الجمره - بانگی در ماه رمضان شنیده میشود ، آتش جنگی در ماه شوال برافروخته می گردد، قبیله ها در ماه ذی الحجه به جنگ بر می خیزند، و نشانه آن اینست که حجاج را غارت کنند و فاجعه بزرگی در منی روی می دهد، و افراد بیشماری کشته میشوند و خونها روان میشود و بر جمرات ریخته میشود- یوم الخلاص جلد دوم صفحه 369

یعنی این فاجعه در اثنای مراسم حج روی می دهد و خون حجاج بر روی جمرات در محل رمی جمرات می ریزد!!! و اتفاق منی نشانه و زمینه ساز بانگ ماه رمضان، جنگ ماه شوال و ذی الحجه در آینده خواهد بود.

والله العالم

توجه: انتشار و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع

نظرات (۱)

  1. ✅پاسخ:

    خبر پیامبر(ص) از کشته شدن صدها نفر از حجاج در مسیر رمی جمرات در منا در آستانه ظهور👇🏽

    قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم، حول علائم قیام القائم من أهل البیت علیهم السلام: 《.. وعلامته نهب الْحَاج وَتَکون ملحمة بمنى یکثر فِیهَا الْقَتْل وتسیل فِیهَا الدِّمَاء حَتَّى تسیل دِمَاؤُهُمْ على الْجَمْرَة..》

    ترجمه روایت:
    ..و نشانه آن، گریختن حاجیان است و فاجعه ای که در منا رخ خواهد داد که تعداد زیادی از حجاج در آن کشته خواهند شد و خون های شان، بر مسیر جمرات روان خواهد گشت.

    منابع:
    الملاحم والفتن، ص33
    بشارة الاسلام صفحه34


    ✅پاسخ:
    از بررسی سندی روایت که بگذریم، از جهت متن روایت تحریف صورت گرفته است وروایت کامل نقل نشده است.


    کامل روایت چنین است:

    "بانگی در ماه رمضان شنیده می شود، آتش جنگی در ماه شوال بر افروخته می گردد، قبیله ها در ماه ذیحجه به جنگ بر می خیزند ونشانه آن این است که حجاج را غارت می کنند وفاجعه بزرگی در منا روی می دهد وافراد بیشماری کشته می شوند وخون ها روان می شود وبر جمرات می ریزد"

    📓الحاوی للفتاوی،ج2 ص161- بشاره الاسلام، ص34،-الملاحم والفتن ص33

    ❗️مراد از بانگی در رمضان همان صیحه آسمانی است که جزو علایم حتمی ظهور است.
    آن نشانه قبل از واقعه منی رخ میدهد در حالی که ماه رمضان گذشته وما چنین صیحه ای را مشاهده نکردیم

    ❗️تعبیر به کشتار بی شمار شده است"تکثر فیها القتلی "در حالی که کشته شدن حدود 1000 نفر را نمی توان کشتار گسترده ای دانست

    ❗️جوی خون جاری می شود وبر جمرات ریخته می شود در حالی که در حادثه مکه چنین چیزی مشاهده نشده است.




    ✅اشکالات دیگری نیز است که به مقدار ذکر شده کفایت می کند
    • پاسخ:

      سلام
      ما این روایت را از کتاب یوم الخلاص نوشته کامل سلیمان - البته از نسخه ترجمه شده ی آن یعنی روزگار رهایی جلد دوم صفحه 369 - نقل نموده ایم و آدرس آن را هم در ذیل روایت قید نموده ایم.مترجم و نویسنده کتاب روزگار رهایی احادیثی را که در کتاب نقل نموده با سند و مدرک آن هم از کتب معتبر شیعی مانند غیبت نعمانی و غیبت طوسی و کمال الدین وبحارالانوار نقل نموده که شما می توانید به آن منبع مراجعه و اختصاصاً در باب همین روایت و راویان آن تحقیق و نتیجه را هم به ما اطلاع دهید. در ضمن بنده مشابه همین حدیث را در منبع دیگری قبلاً  دیده بودم و پس از حادثه منی به یاد آن حدیث افتادم اما با توجه به اینکه به آن منبع دسترسی نداشته و نام و صفحه کتاب در خاطر بنده نبود ، لذا از کتاب روزگار رهایی نقل حدیث نموده و مطلب را انتشار دادم و تا جایی که بنده اطلاع دارم نسبت به صحت و سقم حداقل این حدیث شکی ندارم. اما درباره ی اینکه فرموده بودید که:مراد از بانگی در رمضان همان صیحه آسمانی است که جزو علایم حتمی ظهور است. آن نشانه قبل از واقعه منی رخ میدهد در حالی که ماه رمضان گذشته وما چنین صیحه ای را مشاهده نکردیم.
      لازم به توضیح است که در ذیل آن روایت توضیح دادیم و اگر در روایت نیز دقت نمایید می خوانید: و علامته ان ینهب الحجاج - یعنی نشانه ی فرا رسیدن بانگ و صیحه ی آسمانی و جنگ در ماه شوال و ذی الحجه غارت حجاج در منی و در حج است- یعنی آنطور که از سیاق روایت بر می آید فاجعه منی زمینه ساز جنگی در آینده در ماه شوال و ذی الحجه و در پی آن صیحه آسمانی خواهد بود ، در برخی روایات آمده جبرئیل زمانی در ماه رمضان به دستور خدا بانگی و ندایی سر می دهد که جهان غرق در خونریزی ، جنگ و فساد است و ندا سر می دهد بنابه به فرموده ی امام باقر علیه السّلام که: "منادی آسمانی در اوّل صبح بانگ بر می آورد: ای مردمان! آگاه باشید که حق با علی و شیعیان اوست. شیطان که نفرین خدا بر او باد، در آخر همان روز بانگ بر می آورد: حق با سفیانی و پیروان اوست."(کمال الدّین: شیخ صدوق، ج2: ص652* الارشاد: شیخ مفید، ص 38* کتاب الغیبه: شیخ طوسی، ص266-267* اثبات الهداه: حرّعاملی، ج729* بحار الانوار: علّامه مجلسی، ج52: ص206* منتخب الاثر: صافی، ص457.) آن هم برای جلوگیری از جنگ و اتمام حجت.
      در مورد جمله جوی خون جاری می شود وبر جمرات ریخته می شود در حالی که در حادثه مکه چنین چیزی مشاهده نشده است هم بنده می توانم بگوییم که مراد از جاری شدن خون حتماً این نیست که رودخانه ای از خون راه بیفتد و مردم در آن شنا کنند!!! بلکه می تواند یک تعبیر کنایه ای باشد آنچنان که فرمود: «اصحاب قائم علیه‌السلام سیصد و سیزده نفر از فرزندان عجم هستند، بعضی از ایشان را در روز با آشنایی به نام خود و نام پدر و نسب و شمائل در ابر سوار می‌کنند، به مکه می‌برند و بعضی در رختخواب خود خوابیده، نا به هنگام در مکه دیده می‌شوند، بدون میعاد و سابقه قرارداد». (الغیبة (نعمانی)، ص 315، بحارالانوار، ج 52، ص 369) و منظور از سوار بر ابر این نیست که که یاران امام عصر(عج) حتماً سوار بر ابر هستند بلکه به گفته و نظر اکثر علما منظور همین هواپیماهای امروزی است که در آن زمان قابل فهم نبود و امام (ع) آن را اینگونه بیان می کند و کشیش مسیحی که برایش قابل فهم نبود مطلب تشییع و مهدویت را به باد تمسخر گرفته بود ولی بعد از روشن شدن مطلب به حقانیت شیعه و مهدویت پی برد.
      یا در باب مسئله ی "تکثر فیها القتلی " یا همان کشتار بیشمار ،اگر مرگ و کشتار 2000 نفر که هر روز هم آمار آن بالا می رود به نظر شما تعداد کمی است ما مطلبی برای گفتن نداریم ، در ضمن رهبری نظام نیز در پیام خودشان در باب این مسئله در همان شب اول به کلمه ی جمع کثیری از حجاج و ضیوف الرحمان اشاره می کند.
      و حتماً این را هم که قبول دارید که حادثه منی بیش از آنکه اتفاقی باشد ، شبیه به یک حرکت از پیش تعیین شده بوده، بست خیابانها و اتفاقات دیگری که حتماً طی این چند روز در فضای مجازی دنبال نموده اید.
      والله العالم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تا 1439...

جستجو

بایگانی

پربازديدها

آخرين نظرات

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی