تصاوير منتخب

۴

توهین به پیامبر اسلام (ص) نتیجه ی حمله تروریستی به نشریه ی شارلی ابدو !!؟

سیاسی و فرهنگی

توهین به پیامبر اسلام (ص) نتیجه ی حمله تروریستی به نشریه ی شارلی ابدو !!؟

حدود یک هفته پس از حمله تروریستی به نشریه ی فرانسوی شارلی ابدو ، و به قتل رسیدن 12 نفر از کارکنان این نشریه از جمله تعدادی کاریکاتوریست ، توسط تروریست های وابسته به داعش ، روز چهارشنبه 24 دی 1393(14/1/2015) این نشریه با انتشار کاریکاتوری توهین آمیز از پیامبر اسلام ، دوباره خبرساز شد. درباره دلایل حمله به این نشریه مطالب زیادی گفته می شود ، اما به نظر می رسد چاپ کاریکاتوری از ابوبکر البغدادی ، سرکرده ی گروهک تروریستی داعش ، در آخرین شماره ی این نشریه، یکی از مهمترین دلایل حمله به این نشریه می تواند باشد. صحت این مطلب را می تواند آخرین توئیت، حساب توئیتری ابوبکر البغدادی رهبر داعش، ثابت نماید. او در توئیت خود قبل از حمله برای شارلی ابدو آرزوی سلامتی می کند ، که می تواند خود معانی بسیاری داشته باشد. و همچنین به نظر می رسدگروگانگیران با داعش در ارتباط بوده اند.

نویسنده ی انگلیسی: حمله به پلیس فرانسه ساختگی است

دیوید ایکه نویسنده ی انگلیسی ، بعد از حمله ی مهاجمان به دفتر نشریه ی شارلی ابدو ، و جنجالی که بر علیه مسلمانان بر راه افتاد از یک رسوایی در این حادثه پرده بر داشت. بعد از حادثه ی حمله ی مهاجمان به دفتر نشریه ، یک فیلم ویدئویی منتشر و در آن نشان داده می شود که دو فرد مهاجم با سلاح خود در فاصله ی نزدیک به یکی از از مأموران تیر اندازی می کنند و سپس به سمت او می روند و به سر او تیر اندازی می کنند. ایکه با انتشار این نوار ویدئویی نشان می دهد که گر چه افراد مهاجم به سمت این پلیس تیر اندازی می کنند و سر او را مورد هدف قرار می دهند ، اما هیچ خونی اطراف او وجود ندارد و می گوید در این فاصله می بایست سر او متلاشی می شد ، اما هیچ اتفاقی برای او نیفتاده است. رسانه های فرانسوی پس از انتشار این نوار می گویند : این افسر پلیس جان خود را از دست داده است، اما ایکه نشان می دهد که این فیلم ساختگی است و واقعیتی دیگر پشت این ماجراست. ایکه در صفحه ی فیس بوک خود می نویسد : من نوار ویدئویی درباره حمله به شارلی ابدو منتشر کردم که نشان می داد پس از تیراندازی به افسر پلیس ، هیچ گونه خونی مشاهده نشد ، اما گوگل آن را حذف کرده است.

افراد دستگیر شده مهاجمان واقعی نیستند

اما نحوه ی دستگیری این گروگانگیران نیز بسیار جالب توجه است و به نظر می رسد که آنها مهاجمان اصلی نبوده اند و آنها به جای افراد دیگری مجازات شده اند. حمید مراد ، جوان 18 ساله ای که از او به عنوان متهم اصلی نام برده می شد، در هنگام مراجعه به پاسگاه شارلفیل - میزبر در شمال شرقی فرانسه ، به یکی از مأموران گفته است:« من در فیسبوک دیدم که اسمم به عنوان یک تروریست اعلام شده ، در حال که از چیزی خبر ندارم.برای همین تصمیم گرفتم که به شما مراجعه کنم و بپرسم موضوع چیست و چرا اسم مرا اعلام کرده اند؟» این خبری بود که در ایستگاه تلویزیونی bfm به نقل از منبعی که اصرار داشت نامش فاش نشود ، پخش نمود. همچنین نحوه ی شناسایی سعید و شریف کواچی ، برادرانی که از آنها به عنوان عاملین دیگر این حادثه ی تروریستی نام برده شده و توسط پلیس فانسه کشته شدند، نیز بسیار جالب است. پلیس فرانسه اعلام می کند که هویت دو فرد دیگر این جنایت شناسایی شده اند. هویت این افراد زمانی مشخص شد که پلیس در اتومبیل مسرقه به جا مانده از این مهاجمین ، کارت شناسایی !!! را کشف کرده که به نظر می رسد یکی از مهاجمین در خودرو جا گذاشته است. نحوه ی شناسایی این افراد به یک فیلم طنز بیشتر شباهت دارد تا یک عملیات تروریستی. اگر نحوه ی شناسایی این افراد اینگونه باشد ، حتماً خودشان تمایل داشتند که زودتر دستگیر بشوند و به سزای اعمالشان برسند !!! و یا اینکه تمام این مسائل ساختگی است و افراد دیگری این حادثه را ترتیب داده اند و این اشخاص دستگیر و کشته شده اند ، تا افکار عمومی را منحرف نمایند. همچنین انتشار فیلم ساختگی اشاره شده نیز قوت بیشتری به این مطلب می دهد.

چاپ کاریکاتور پیامبر اسلام (ص) در نشریه ی شارلی ابدو

اما نشریه ی شارلی ابدو پس از این حادثه در اولین اقدام خود ، به چاپ کاریکاتوری توهین آمیز از پیامبر اسلام (ص) مبادرت نمود تا بدین ترتیب مشخص شود که پشت تمام این حوادث چه چیزی پنهان است. اما در پی این اقدام نشریه ی شارلی ابدو ، سران کشورهای غربی از این حرکت حمایت کردند. سران کشور ایالات متحده ی آمریکا با حمایت از نشریه ی شارلی ابدو اعلام نمودند که هفته نامه ی شارلی ابدو حق دارد ، در کشوری که به آزادی بیان متعهد است از پیامبر اسلام کاریکاتور چاپ نماید. ماری هاف سخنگوی وزارت امور خارجه ی آمریکا نیز اذعان داشت: ما از حق شارلی ابدو برای انتشار چنین چیزی بطور کامل حمایت می کنیم. در حالی که توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) ، آزادی بیان تلقی می شود ؛ روزنامه ی دیلی تلگراف انگلیس در 27 ژانویه ی سال 2009 گزارش داده بود که موریس سینت ، کاریکاتوریست شارلی ابدو ، به جرم انتشار مطلبی درباره ی پسر نیکولاس سارکوزی، نخست وزیر وقت فرانسه، که از نظر مجله یهودی ستیزانه بوده اخراج میشود. این نویسنده پس از آن ، به جرم برانگیختن نفرت علیه یهودی ها نیز محاکمه میشود. اما جالبست بدانید که این همه محاکمه و مؤاخذه برای این نویسنده ، بخاطر چاپ یک کاریکاتور درباره ی ازدواج پسر سارکوزی با یک دختر یهودی بوده است، که در توضیح آن نوشته بود : این پسر بزودی مدارج ترقی را طی خواهد کرد. این جمله موجی از اعتراض سیاستمداران فرانسوی را بر می انگیزد.

به راه انداختن موج اسلام هراسی در سراسر جهان

گروهک تروریستی داعش که با هدف مبارزه با اسلام واقعی و ناب محمدی (ص) متولد شده است ، در این حادثه نقش مهم و کلیدی را بازی کرد. پس از انتشار خبر حمله به دفتر نشریه ی شارلی ابدو ، بلافاصله موجی از اعتراضات علیه مسلمانان در برخی از کشورهای غربی شکل گرفت. کار در خود فرانسه بالا گرفت و معترضان در تظاهرات خیابانی خواستار اخراج مسلمانان از این کشور شدند ، که با دخالت مردم این شعله فروکش کرد. در طرف مقابل هم نشریه ی شارلی ابدو که تعدادی از کاریکاتوریست های خودش را از دست داده بود و حالا با دستگیری و شناسایی افراد مهاجم البته- به زعم خودشان- و اینکه مشخص شد ، آنها مسلمان هستند ؛ خود را محق دانستند تا به بالاترین شخصیت مسلمان ها یعنی پیامبرشان توهین نمایند ، و در این بین داعش مهمترین بازیگر این سناریو بود. گفته می شود سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) طراح این نقشه بوده است.


نظرات (۴)

  1. حسین عشق منی

    سلام
    مطالب بسیار خوب بود ، همچنین کاریکاتور سران فتنه هم زیبا بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تا 1439...

جستجو

بایگانی

پربازديدها

آخرين نظرات

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی