تصاوير منتخب

۰

مراقب باشیم ؛ فتنه ای در راه است

سیاسی و فرهنگی

مراقب باشیم ؛ فتنه ای  در راه است

با نزدیکتر شدن به انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی کم کم نامزدهای انتخاباتی برای ورود به عرصه رقابت مشخص می شوند. تلاش های گسترده برخی از احزاب سیاسی نیز در این قضییه جالب است. برخی از اتفاقات و موضع گیری ها اما نشان از در راه بودن فتنه ای تازه و جدید می دهد. در برخی از شهرستان ها برخی از کاندیداها که هنوز تایید صلاحیت خود را نیز نگرفته اند چنان با حقد و  کینه نسبت به یکدیگر موضع گیری می کنند که سرانجام آن ممکن است به خونریزی هم ختم شود . در این بین برخی از افراد منسوب به دولت و حامیان دولت با موضع گیری ها خود خبر از در راه بودن فتنه ای تازه می دهد. فتنه ای که برخلاف فتنه 88 ( که آشکارا خواسته خود را بیان نمی کردند) این بار بطور علن و اشکار  فقط رهبری نظام اسلامی را نشانه گرفته است.

انتخابات 92 و شروع تغییرات!!!


پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات خرداد ۹۲ و فقط چند هفته پس از این ماجرا سعید حجاریان توریسین قتل های زنجیره ای و یکی از اعضای اتاق فکر جریان اصلاحات ، طی مصاحبه ای اعلام می کند که با پیروزی دولت اعتدال شرایط خوبی برای تغییرات ایجاد شده است .وی در این مصاحبه می گوید:حالا که دولتی همفکر و همدل با جریان اصلاحات سر کار آمده است ، بهترین فرصت برای ایجاد تغییرات اساسی در بالا ترین سطوح نظام است. وی با اشاره به اینکه دولت هم اکنون هم سو و هم نظر با اصلاح طلبان است از لزوم ورود اصلاح طلبان به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری سخن گفت.بله وقتی دستگاه اجرایی هم سو و همفکر آنها باشد، می ماند مجلس ،یعنی قوه قانون گذار تا هر قانونی که خود صلاح دانستند وضع نمایند و با ورود در مجلس خبرگان رهبری نیز اگر رهبر نظام خواست در مقابل آنها بایستد ، با لطایف الحیلی رهبری نظام را هم جابه جا و رهبر مورد وثوق خود را جایگزین نمایند.


صحبت از سید حسن خمینی است!!!



همان موقع ها و پس از صحبتهای سعید حجاریان ، زمزمه ی کاندیداتوری سید حسن خمینی در مجلس خبرگان رهبری آینده ( سال 1394) شنیده می شد. آنها در این راستا اقدامات اولیه را برای اخذ مدرک آیت اللهی !!! وی انجام دادند تا وی بتواند بدون مشکل در انتخابات خبرگان 94 شرکت کند. بله جریان اصلاحات با توجه به انتساب سید حسن خمینی به حضرت امام (ره) وی را روانه ی میدان اتخابات نموده اند؛ اگر وی رد صلاحیت شد با پیش کشیدن انتساب وی به بیت امام خمینی (ره) و ایجاد هرج و مرج ، راه را برای دیگر نامزدهای انتخاباتی باز نمایند و اگر هم تأیید صلاحیت شد نیز از وی استفاده های مطلوب خود را بکنند. مواضع و دیدکاه های سید حسن خمینی را در خصوص فتنه 88 اینجا می توانید مطالعه نمایید. از افرادی مثل دعایی ، موسوی بجنوردی و شیخ محمود امجد نیز می توان به عنوان دیگر نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری نام برد. افرادی که حمایت آنها از فتنه 88 و سران فتنه باید قطعاً مد نظر قرار بگیرد ، که در این بین شیخ محمود امجد را می توان جزو اصلی ترین گزینه های این گروه نام برد.


آیت الله محمود امجد کیست؟


محمود امجد (زادهٔ ۱۳۱۸ خورشیدی) استاد اخلاق و از اساتید حوزه‌های علمیه و از شاگردان آیات عظام علامهٔ طباطبایی، سید رضا بهاء الدینی، سید روح‌الله خمینی و محمد تقی بهجت است.در سال ۱۳۱۸ خورشیدی در شهرستان کنگاور از توابع شهر کرمانشاه در خانواده‌ای روحانی زاده شد. جدش از عالمان بزرگ ملقب به «افصح المتکلّمین» بود. پدرش نیز از علما بود و در مسیر کاروان‌های ایران به کربلا، میزبان علمای آن روزگار می‌شد. او تحصیلات کلاسیک را تا سطح پنجم دبیرستان قدیم در رشته طبیعی در همان شهر کرمانشاه گذراند.وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) دربارهٔ احمدی‌نژاد گفت: «اگر امام بود این شخص را عزل می‌کرد.» او دربارهٔ میرحسین موسوی گفت: «من به صداقت آقای موسوی یقین پیدا کرده‌ام و اگر همه کره زمین غیر این را بگوید من از یقیین خود دست بر نخواهم داشت». وی همچنین در مورد مهدی کروبی اظهار داشت: «ایشان هم شجاع است و هم صداقت دارد.»آیت الله امجد پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) در اعتراض به آنچه که  سرکوب مردم معترض نامید ، درس اخلاق خود را در تهران تعطیل کرد و در نیمه تیرماه ۱۳۹۰ از ایران خارج و در مالزی ساکن شد. وی همچنین سفرهایی به مسکو داشت. برخی از سایت‌ها دربارهٔ خروجش از ایران از قول وی نقل کرده‌اند که وی گفته: «من به نشانه اعتراض به وضع موجود از ایران خارج شده‌ام و تا زمانی که ظلم در ایران پابرجاست به ایران بازنخواهم گشت.» وی سپس به ایران بازگشت و در رمضان/مرداد ۱۳۹۲ در تهران مراسم ایام رمضان را برقرار داشت.همچنین در رمضان (تیر) سال ۹۴ برنامه شبهای قدر با سخنرانی ایشان در مدرسه روشنگر واقع در شهرک غرب و با حضور محمد هاشمی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار گردید.


نظر شیخ محمود امجد درباره حکم ارتداد شاهین نجفی

محمود امجد، یکی از روحانیون ایران با بیان اینکه مراجع تقلیدی که حکم ارتداد شاهین نجفی را صادر کرده‌اند، فتوایشان 'جاهلانه' است، فتوای [امام] خمینی درباره ارتداد سلمان رشدی را نیز 'اشتباه' خواند.» در پی صدور حکم ارتداد "شاهین نجفی" رپ خوان حرمت شکن، از سوی مراجع معظم تقلید [حفظهم الله] که پس از انتشار ترانه ای موهن با صدای نامبرده -که در آن به باورهای دینی مردم ایران به ویژه به ساحت مقدس امام دهم شیعیان حضرت امام علی النقی[علیه السلام] جسارت شده بود و اندوه و خشم ارادتمندان به خاندان اهل بیت رسول مکرم اسلام [صلوات الله علیهم اجمعین] را برانگیخت- صورت گرفت، آقای "محمود امجد" از روحانیونی که در جریان فتنه 88 به طرفداری از فتنه گران برخاست، فتاوای مراجع تقلید صادرکننده حکم "ارتداد" برای شاهین نجفی را «جاهلانه» ، و فتوای تاریخی حضرت امام خمینی[ره] مبنی بر ارتداد "سلمان رشدی" را نیز «اشتباه» خواند!!سایت "خودنویس" (Khodnevis) در روز جمعه 29اردیبهشت (May.18) با انتشار سخنان محمود امجد، در این باره نوشت: «محمود امجد، یکی از روحانیون ایران با بیان اینکه مراجع تقلیدی که حکم ارتداد شاهین نجفی را صادر کرده‌اند، فتوایشان "جاهلانه" است، فتوای [امام] خمینی درباره ارتداد سلمان رشدی را نیز "اشتباه" خواند.»سایت خودنویس اضافه کرد: «در ویدیویی که به تازگی منتشر شده، وی به صدور فتوای قتل شاهین نجفی از سوی مراجع تقلید در ایران اعتراض می‌کند و آن را عملی "جاهلانه" و "خطرناک" توصیف می‌کند، چون باعث وهن دین و مذهب می شود»بنا بر این گزارش، امجد در ادامه مدعی می شود که موضوع ارتداد در اسلام، امروز دیگر نمی تواند به عنوان یک موضوع فقهی مورد پیگیری قرار گیرد و از اساس اشتباه است!خودنویس خاطرنشان کرد: «وی درباره فتوای ارتداد سلمان رشدی که از سوی [امام] روح‌الله خمینی صادر شد نیز معتقد است این فتوا اشتباه بود و اگر [امام] خمینی به عواقب کارش فکر می‌کرد این فتوا را صادر نمی‌کرد[!]»
با توجه به این نکته که علمای شیعه معتقد هستند که هرگونه اهانت و سبّ پیامبر[ص] حضرت فاطمه زهرا و ائمه اطهار [علیهم السلام] بدون شک موجب ارتداد است و هر کس مرتد شد، حکم او اعدام است و این فرد نیز محکوم به ارتداد است، به نظر می رسد خدشه وارد کردن در حکم ارتداد شاهین نجفی که از سوی چندین تن از مراجع مسلم تقلید اعلام شده است، آن هم از سوی شخصی که خود را کارشناس علوم دینی معرفی می کند، نوعی کج فهمی باشد. زیر سؤال بردن وجاهت علمی بزرگان حوزه علمیه و قرار دادن بنیانگذار انقلاب و مراجع عظام تقلید به عنوان وجه المصالحه در تسویه حساب های شخصی، امری است که برای مدعیان تدریس اخلاق و تهذیب نفس، بسیار زشت به نظر می رسد.

منبع:http://old.jamnews.ir

پرسش پاسخ شخصی از حجت ااسلام محمد علی لیالی درباره آیت الله محمود امجد

از آنجا که همه می دانند فتنه اخیر امتحانی الهی و غربال آخرالزمانی بود که توده مردم در آن پیروز و برخی خواص به تصریح سخن مقام معظم رهبری مردود شدند، از آنجا که برخی شخصیت های معنوی، روحانی و تاثیر گذار در خبرگذاری ها و مطبوعات معاندین و غیر خودی ها مورد سو استفاده تبلیغاتی به نفع کاندیدای خاص یا علیه کاندیدای دیگری قرار گرفتند و موجب تزلزل مقطعی مومنین گردیدند که این از برنامه های دشمنان نظام اسلامی عزیزمان است از طرفی- وعدم اعلام نظر صریح ایشان از طرف دیگر موجب پررنگ شدن شایعات ناامید کننده و خروج ایشان از دایره ولایت پذیری گردیده است، خدای ناکرده از جمله این عزیزان مورد توجه مومنین، روحانی بزرگوار آیت الله امجد می باشند که نه دسترسی به ایشان داریم و نه در جریانات پس از انتخابات تکذیب یا تاییدی از ایشان، لذا با توجه به این که حضرتعالی حتما شناخت کافی از ایشان دارید و ایشان تا چندی پیش نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران بوده اند و حتما با هم مراوداتی دارید خواهشمند است در خصوص شایعات ذیل روشنگری برای امثال ما طلبه ها و دانشجویان دلبسته به ایشان بفرمایید که حتما ماجور نزد خداوند متعال خواهید بود:
اکثر شایعات مربوط به سایتی با عنوان دوستداران آیت الله امجد است که معلوم نیست دقیقا توسط چه کس یا کسانی اداره می گردد.
1. من با تمام وجود به صداقت موسوی و کروبی پی برده ام و اگر تمام عالم هم بگویند این ها دروغ می گویند من از یقین خود برنمی گردم. (به نقل از ایشان)
2. تخلیه منزلی که از طرف مقام معظم رهبری یا دانشگاه در اختیار ایشان گذاشته شده بود در یک سال اخیر و اعتراض به حکومت.
3. ناراضی بودن از برخورد حکومت در دوران اغتشاشات و حمایت از اغتشاشگران خیابانی.
4. راه دادن افراد مسئاله دار به هیئت خویش در دوران فتنه مانند محمد هاشمی و در اختیار قرار دادن تریبون به ایشان علی رغم تذکر بزرگانی چون آیت الله خوشوقت (حفظه الله) و اختلاف با ایشان و قطع مراوده.
5. برگزار نکردن هرگونه مراسمی در مسجد دانشگاه تهران توسط ایشان در ماه مبارک در همین راستا
6. اختلاف با مقام معظم رهبری در این ماجرا.

در باره موارد مذکور توضیح دهید؟

پاسخ:

در رابطه با مباحث مذکور نکته ای که قابل ذکراست،اینکه:
- آیت الله امجد نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران نبوده بلکه به عنوان امام جماعت و سخنران مذهبی در کوی دانشگاه بوده است.
-  مطالب مذکور در رابطه با ایشان از طریق سایت دوستداران آیت الله امجد منتشر شده  که گفته می شود که این سایت تحت نظارت فرزند ایشان اداره می شود، و مطالب گفته شده به صورت اجمالی صحت دارد .-  ایشان یکسری مواضع سیاسی در ایام انتخابات اتخاذ کردند وبا وجود و بروز مشکلات و مسایل عدیده و اغتشاشات پس از انتخابات و نقش سران فتنه در آن و نیز روشنگریهای مقام معظم رهبری، کماکان اصرار بر همان مواضع دارند که در راستای سیاستها و مصالح نظام نیست.
- بنابراین ایشان بعد از ماجرای اغتشاشات و درگیری های کوی دانشگاه عملا در این محل حضور ندارند. و ماجرای قطع مراوده ایشان با آیت الله خوشوقت(بنا به نوشته سایت شیعه آنلاین) به دلیل مذکور در سوال بوده است.
- مدتی است که ایشان مجالس و محافل عمومی و دانشجویی را برگزار نمی کنند. و بیشتر در محافل خصوصی جلسات را برگزار می نمایند.

تطهیر خاتمی و جریان فتنه

یکی از اهداف اصلی این جریان آزادی سران فتنه از حصر و بازگرداندن سید محمد خاتمی به بدنه ی نظام است. تلاش برای رفع حصر سران فتنه در ایام انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و پس از پیروزی جناب روحانی در انتخابات روند جدی تری به خود گرفت بطوری که آقای روحانی در ایام تبلیغات انتخاباتی و حتی پس از پیروزی در انتخابات تلویحاً قول هایی در این باره به حامیان فتنه داد ؛ بطوری که پس از عملی نشدن این وعده ها شیخ یوسف صانعی در مصاحبه ای اصلی ترین  انتقاد خود از دولت تدبیر و امید را عملی نشدن آزادی سران فتنه دانست!!! و اما در مورد سید محمد خاتمی که در فتنه 88 نقش اساسی و کلیدی داشت باید گفت که طرفداران وی که تا چندی قبل رکیک ترین فحاشی ها و توهین ها را نسبت به سران نظام انجام می دادند ، یکباره و بطور معجزه آسایی همه ی شان ولایت پذیر شده و در صفحات اینستاگرام و تلگرام خود با پیرو ولایت خواندن خود و مرداشان (سید محمد خاتمی ) در صدد چسباندن خود به رهبر انقلاب هستند.


هدف اصلی فتنه آینده کیست؟


قطعاً این انتخابات یکی از سخت ترین و پیجیده ترین انتخابات پس از انقلاب خواهد بود ، طرف مقابل با تمام انصار و اعوانش و ظرفیت هایش به میدان آمده است. این بار برخلاف انتخابات دیگر بطور آشکارا و صریح ، جریان فتنه رهبر انقلاب را مورد هدف قرار داده است.  حدود یک ماه قبل رئیس جمهور آقای روحانی صحبت از نقد امام مسلمین می کند و پس از آن آقایان کواکبیان و زیبا کلام در سخنرانی هایی که در برخی دانشگاه ها داشتند از لزوم نقد امام مسلمین و اینکه ولی فقیه فعلی با ولی فقیه اوایل انقلاب تفاوت دارد و همچنین بررسی اموال رهبری سخن به میان می آوردند. اکبر هاشمی رفسنجانی نیز در جدید ترین مصاحبه اش می گوید : گروهی دارند آماده می شوند برای جایگزینی رهبری در آینده. در ضمن خبرهایی نیز از کاندیداتوری شخص هاشمی رفسنجانی به گوش می رسد که در صورت به وقوع پیوستن این اتفاق می توان انتظار تشکیل یک ائتلاف همه جانبه برای تصاحب قوه ی مقننه و همچنین تقابل با رهبر انقلاب بر سر اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی را داشت. با تمام این تفاسیر و مشاهدات می توان حدس زد که فتنه ای سخت تر از فتنه 88 در حال شکل گیری است که هدف اصلی آن نیز تصاحب جایگاه رهبری نظام به نفع خود است. اتفاقاتی که قرار است در آینده رخ بدهد قطعاً می تواند با هوشیاری و بصیرت مردم و تبعیت از ولایت همه ی آن ،نقش بر آب شود و منافقان و خود فروختگان را برای همیشه از بین ببرد. در ضمن شنیده می شود که بیت سید صادق شیرازی نیز برای انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی برنامه هایی دارد.







نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تا 1439...

جستجو

بایگانی

پربازديدها

آخرين نظرات

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی